Bonus de bun venit Fortuna 2019. Ai 500 RON cash!

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Bonusurile oferite la înscriere sunt printre principalele motive pentru care jucătorii își aleg casa de pariuri unde să joace. După ce am analizat toată oferta de pe piață, pot să îți transmis că cea mai interesantă dintre promoții o vei găsi la Fortuna, agenție licențiată în România. Îți voi explica în continuare cum poți să beneficiezi și tu de un bonus de bun venit de 500 RON cash la Fortuna.

Cum primești 500 RON cash de la FortunaBonusul de bun venit de la Fortuna nu este printre cele mai mari de pe piața din România, însă este singurul care îți oferă bani cash. Iar condițiile de rulaj sunt atât de mici, încât pot să spun sincer că este singura casă unde chiar ai șansa să și retragi banii. Despre strategii pentru a putea retrage banii voi vorbi mai târziu. Mai întâi vreau să te învăț cum să îți activezi bonusul de bun venit la Fortuna.

Bonusul Fortuna este destinat clienților noi și se aplică în valoare de 100% din valoarea primei depuneri, în limita a 500 RON. Este extrem de simplu și de rapid să beneficiezi și tu de această ofertă.

Activează AICI oferta de 500 RON bani cash din partea Fortuna

Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont la Fortuna și să activez bonusul. Atenție! Trebuie să activezi bonusul în primele trei zile de la înregistrare. După ce ai activat opțiunea de bonus, ai încă trei zile la dispoziție să faci o primă depunere. Valoarea acesteia va fi egală cu valoarea bonusului. De exemplu: Dacă depui 300 RON, vei primi încă 300 RON bani cash în momentul când vei îndeplini condițiile de rulaj.

Condiția de rulaj a bonusului, astfel încât să poți să retragi banii, este să pariezi de șase ori valoarea primei depuneri. Pe exemplul de mai sus, dacă ai depus 300 RON, pentru a putea retrage bonusul și câștigurile generate de acesta, trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 6×300=1.800 RON. Poate părea mult, însă îți garantez că este foarte puțin în comparație cu celelalte case de pariuri, unde condițiilede rulaj sunt mult, mult mai mari.

IMPORTANT! Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la data primei depuneri și se aplică doar în secțiunea de pariuri sportive.

Un alt lucru foarte important pe care trebuie să îl iei în seamă este faptul că, la rulajul bonusului, vor conta doar acele pariuri sau bilete cu o cotă de cel puțin 1.80.

Cea mai bună strategie ca să încasezi banii

Ca exercițiu de imaginație, voi considera că prima ta depunere  a fost de 500 RON, astfel încât să beneficiezi de bonusul maxim. Nu are rost să depui mai mult, pentru că bonusul va fi tot de 500 RON, iar condiția de rulaj este, ATENȚIE, 6X valoarea primei depuneri. Dacă de exemplu depui 700 RON, bonusul va fi de 500 RON, dar condiția de rulaj va fi de 6X700=4.200 RON!

  • Revin. Ai depus 500 RON și primești încă 500 RON bonus. Acum ai 1.000 RON disponibili pentru pariuri, iar condiția de rulaj este de a paria 3.000 RON în următoarele 14 zile. Poți să o îndeplinești și fără să mai fie nevoie să faci o altă depunere.
  • Cea mai sigură metodă este să pariezi cota minimă pe care ți-o impune regulamentul Fortuna – adică o cotă de 1.80. Poți să alcătuiești această cotă din 3 evenimente de cotă 1.25. Astfel, riscul e minim și poți să ajungi să rulezi 3.000 RON în 14 zile fără să pierzi prea mult. Iar la final iei jackpot-ul – 500 RON cash! Să nu mai vorbesc de câștigurile pe care ți le vor genera pariurile respective!
  • Un calcul simplu ne arată că, pentru a paria 3.000 RON în decurs de 14 zile, trebuie să rulezi 215 RON pe zi. Dacă ești pe plus cu primele pariuri făcute, poți chiar să mărești suma zilnică. Vei termina mai repede cu rulajul și vei avea șansa să câștigi și mai mulți bani.

Ce găsești în oferta de pariuri sportive de la Fortuna

Fortuna și-a câștigat repede o clientelă extrem de bogată, pentru că le oferă jucătorilor una dintre cele mai complete oferte de pe internet în domeniul pariurilor sportive. Ai sute de mii de evenimente în fiecare an, iar la majoritatea dintre ele ai peste 250 de cote de pariat. Să nu mai vorbesc de faptul că poți urmări live zeci de mii de meciuri în fiecare an.

Oferta de la Fortuna se mai distinge de concurență prin numeroasele bonusuri pe care le oferă, care îți dau șansa de a-ți multiplica simțitor câștigurile. Iată câteva dintre ele!

Pariul fără risc – dacă pierzi primul pariu, primești miza înapoi. Este un bonus care îți poate fi acordat în contul tău de pariuri într-un anumit moment. Îl activezi, plasezi un pariu care să îndeplinească condițiile din regulament și aștepți rezultatul. Dacă pariul este câștigător, bonusul se consideră îndeplinit. Dacă pierzi, primești banii înapoi.

Cote mărite – zilnic ai parte de cote mărite la anumite evenimente, astfel încât sumele pe care le poți câștiga vor fi mai mari.

Bonus dublu – un bonus care îți poate crește cu un anumit procent câștigul posibil. Se aplică doar meciurilor din promoție, dar bonusul poate ajunge până la 100% din valoarea cotei. Valoarea crește exponențial cu numărul de meciuri puse pe bilet. Pornește de la 5%, pentru trei meciuri, și poate ajunge până la 100%, pentru 20 de meciuri.

Fortuna Plus – un alt bonus care îți mărește cotele de pe bilet. Se aplică însă unui singur eveniment, la care cota crește de fiecare dată când adaugi mai multe eveniment pe respectivul bilet.

Lucky Loser – se aplică biletelor de tip AKO, care chiar dacă sunt necâștigătoare, îți pot returna un câștig. Trebuie să ai grijă însă ca pe bilet să ai minimum 4 evenimente, cota fiecărui eveniment să fie maximum 4.00, iar cota totală a biletului să fie de cel puțin 100.00.

Happy Hour – un bonus care îți dă șansa să câștigi cu 30% mai mult, de luni până vineri, în intervalul 15.00-16.00, ori sâmbătă și duminică, în intervalul 11.00-12.00. Poți să alegi orice cotă și orice eveniment. Singurele condiții sunt să ai minim 3 meciuri pe bilet și o miză maximă de 100 lei.

Metode pentru depuneri online la Fortuna

Fortuna este printre puținele agenții licențiate în România care îți oferă posibilitatea să depui bani fără să fie nevoie de un card bancar. O poți face direct în agenții. Însă nu despre asta vreau să discut, ci despre sistemul de depuneri online. La Fortuna ai cinci metode de depunere online, pe care le voi structura în continuare în trei categorii mari:

  • Card bancar (Visa/Mastercard) – depunerile se fac instant și nu se percepe niciun comision. Suma minimă este de 25 RON  și cea maximă de 10.000 RON. Singura condiție este ca numele titularului de card să fie același cu numele celui care și-a deschis contul
  • Portofel electronic (Skrill/Neteller) – o metodă care poate fi folosită doar dacă ești deja înregistrat pe siteul unuia dintre cei doi provideri. Banii ajung în contul tău într-o fracțiune de secundă și nici nu se percep comisioane. Limitele sunt aceleași ca la folosirea cardului bancar, între 25 și 10.000 RON.
  • Paysafecard – un alt tip de portofel electronic, pentru care trebuie să ai deja un cont deschis pe siteul paysafecard. Cu aceasta metodă poți să depui între 25 și 3.000 RON.

ATENȚIE! Niciuna dintre cele metodele prezentate mai sus nu percepe comisioane pentru respectivul provider. Însă vei descoperi că 2% din valoarea depunerii vor fi opriți de cei de la Fortuna. Este vorba despre taxele pe care trebuie să le plătești la stat. Tu nu trebuie să faci nimic, pentru că Fortuna face totul pentru tine. Banii vor fi opriți la sursă și vor fi imediat transferați la Bugetul de Stat în numele tău.

Singura casă de pariuri online care îți oferă bani cash

Cum spuneam, multe case de pariuri se laudă cu bonusuri mai mari decât cel de la Fortuna, însă condițiile de rulaj sunt atât de drastice, încât îți oferă practic foarte puține șanse de a retrage banii. Dacă ai avut cont deschis și la alte case de pariuri, știi despre ce vorbesc.  La Fortuna, condiția de rulaj este numai de 6X.

Să nu mai spun de perioada de valabilitate a bonusului, care la alte agenții este de 30 sau chiar 90 de zile, timp în care trebuie să rulezi bonusul și nu ai voie să faci nicio retragere. Din proprie experiență îți spun că mulți nu mai au răbdare și preferă să retragă ceea ce au câștigat. Bonusul a fost degeaba, doar o modalitate să te prindă în capcană. La Fortuna nu este deloc așa. Condițiile de rulaj sunt mult mai simplu de îndeplinit, iar în două săptămâni s-a terminat totul.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -