Opinia mea sinceră despre funcția Cashout

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Prieteni, am creat acest blog nu doar pentru a vă prezenta ofertele caselor de pariuri sau pentru a vă prezenta bilete, ci și pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine lumea jocurilor de noroc online. În continuare vă voi explica ce înseamnă funcția Cashout, care sunt avantajele și dezavantajele ei și cum poți profita la maximum de ea.

Ce înseamnă funcția Cashout

Din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai tari funcții pe care ți-o oferă casele de pariuri. Ai șansa să scoți bani chiar dacă biletul tău se îndreaptă spre dezastru. Cel mai important aspect atunci când vrei să folosești această opțiune este să urmărești meciul.

Ce presupune mai exact funcția Cashout? Îți permite să închizi un pariu în desfășurare, înainte ca acesta să fie finalizat, iar astfel vei lua cu siguranță o parte din câștig sau îți vei recupera o parte din miză.

Unde beneficiezi de opțiunea Cashout la casele de pariuri

Cum am spus, funcția de cashout mi se pare una dintre cele mai interesante opțiuni pe care ți-o oferă casele de pariuri. Nu toate agențiile licențiate oferă însă această funcție. Eu am încercat de exemplu la Maxbet și la Superbet și nu am găsit această funcție. În schimb, am regăsit-o la Unibet, la Betano și la Fortuna. Și nu sunt singurele.

Unibet oferă cea mai diversificată opțiune de Cashout, pe cele mai multe sporturi, cele mai multe meciuri și cele mai multe tipuri de pariuri. Plus că este blocată foarte rar, spre deosebire de celelalte case de pariuri. În plus, funcția este disponibilă imediat după startul meciului, în timp ce la alte agenții, ea este blocată o bună parte din meci.

Betano oferă de asemenea funcția de cashout, care poate fi activată atât pe pariuri single, cât și pe pariuri multiple, atât în pre-meci, cât și în live.

La Fortuna poți să dai cashout aproape la orice pariu pe fotbal, mai puțin la handicapuri asiatice și europene și total goluri/puncte. Vei descoperi că ea este activă pe o multitudine de sporturi, inclusiv tenis, handbal, baschet sau… curse de cai.

Top avantaje dacă folosești cash out la pariuri sportive

Ca să înțelegi mai bine de ce consider eu această funcție ca fiind extrem de atractică, îți voi prezenta câteva exemple din care să înțelegi avantajele ei.

  • Cel mai important este faptul că scapi de emoții pe finalul meciurilor. Dacă pariul tău e câștigător în momentul cashout-ului, poți să primești o mare parte din câștigul de pe bilet. Așa ești protejat de o eventuală surpriză neplăcută pe finalul meciului. Ești în avantaj în minutul 75, dai cashout și nu mai aștepți minutul 90.
  • În plus, așa poți să joci mai des pe surprize. Dacă iei Barcelona – Levante X la startul meciului și e 0-0 undeva prin minutul 40, vei avea opțiune să primești înapoi o sumă mai mare decât cea pariată.
  • De asemenea, ai ocazia să îți repari greșellile. Dacă, de exemplu, ai pariat pe Barcelona victorie la scor și vezi că nu joacă bine în startul meciului, dai retragere. Îți iei mai puțin bani, dar tot îți recuperezi ceva.

Top dezavantaje pentru opțiunea cash out la pariuri online

  • Din punct de vedere al dezavantajelor, pot să spun că am identificat unul singur. Faptul că vei fi tentat să folosești această funcție la orice pariu sau pe orice bilet jucat, fără să mai aștepți rezultatul final. Totul ține de inspirație… inspirație corelată cu informare. De ceea e foarte important să urmărești meciurile, să vezi statisticile.
  • Sigur, e posibil să descoperi că în unele cazuri era mai bine să fi așteptat până la finalul meciurilor, dar cine îți garantează asta în timpul partidei. Să luăm exemplul meciului dintre Real Madrid și Ajax, din optimile de finală UEFA Champions League. Dacă ai fi pariat pe calificarea Realului la retur, în timpul meciului puteai să îți recuperezi o parte din miză, când tabela arăta 0-1, 0-2, sau 1-3.

Exemple de Cashout

Cum spuneam, cu ajutorul funcției de cashout poți să îți scoți o mare parte din eventualul câștig, dacă pariul tău este câștigător în momentul activării funcției, sau poți să îți recuperezi o parte din miză, dacă pariul tău este necâștigător în momentul activării.

Exemplul 1: Ai pariat 50 RON pe Real Madrid – Barcelona 1 solist la cota 2.00. E 1-0 în minutul 75 și ai opțiune de cashout la 85 RON. Acceptă și scapi de emoțiile ultimelor 15 minute, chiar dacă vei câștiga cu 15 RON mai puțin

Exemplul 2: Ai pariat 50 RON pe Real Madrid – Barcelona 2 solist la cota 2.20. Catalanii sunt conduși cu 0-1 în minutul 75. Ai opțiune cashout 15 RON. Nu o activezi, iar în final ai pierdut pariul. Se termină 1-1. Dacă ai fi acceptat, aveai balanță -35 RON, așa ai balanță -50 RON.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -