Zece tipuri de pariuri sportive care ne pot ajuta să câștigăm

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Conform statisticilor oferite de agențiile terestre, peste 80% din pariurile efectuate în România sunt din fotbal, iar variantele de pariere se rezumă la clasicele semne 1, X sau 2.

Totuși, în ziua de azi, pariurile au căpătat o dimensiune uriașă, fiecare sport având în dreptul său sute de variante de pariere. Dar știu că tuturor ne place să jucăm strict cote din fotbal, așa că nu o să vă stresez cu variante din tenis, handbal sau baschet. Avem în continuare cele zece tipuri de pariuri pariuri sportive care ne pot ajuta să câștigăm. De asemenea, vă invit să aruncați o privire și pe articolul singurul sfat de care avem nevoie pentru a câștiga la pariuri sportive.

Gol în ambele reprize

Am lăudat această variantă și cu alte ocazii. Merită! Pe lângă faptul că are o cotă medie de 1.60-1.80 chiar și în meciurile în care se întâlnesc echipe spectaculoase, putem câștiga și dacă se marchează puțin (avem patru variante de Sub 2,5 care îți aduc profit la acest pariu).

Total cartonașe

E suficient să aruncăm o privire pe numele arbitrului și pe cele ale echipelor care sunt implicate în meci. Apoi accesăm frumos un site de statistici și ne uităm la media cartonașelor acordate de arbitrul respectiv, plus media cartonașelor acordate în meciurile fiecărei echipe. Dacă și arbitrul acordă puține cartonașe, dar și echipele încasează puține cartonașe de obicei, atunci e clar ce merită pariat. E valabil și în sens invers, cu număr mare de cartonașe. Dacă cele trei statistici nu se bat cap în cap, cautăm alt meci.

Total cornere

Un pariu care prinde tot mai mult în rândul românilor. Ne putem uita pe statistici înaintea meciurilor sau, mai bine, putem aștepta ca evenimentele să înceapă. În funcție de cum decurge jocul, ne putem face o idee clară de numărul total de cornere. Manchester City e condusă acasă de o echipă mică? Atunci putem fi siguri că urmează o ploaie de cornere la poarta adversarei. Iar exemplele pot continua.

Handicapuri astiatice

Mulți pariori evită handicapurile asiatice deoarece nu le prea înțeleg. Preferă să nu se complice. Ce rost are să pariem +0,25 pe Chelsea în meciul cu Manchester United?! E un subiect mult mai amplu, pe care îl putem găsi detaliat într-un alt articol.

Peste 1,5 repriza a doua

Statistic analizând, este evident că în meciurile de fotbal se înscriu mai multe goluri în reprizele secunde. Dovadă că și agențiile de pariuri oferă cote mai mici pentru varianta mai multe goluri în repriza secundă. Acest tip de pariu vi-l recomand în special la live. Dacă avem parte de o partidă echilibrată, dar între două echipe spectaculoase, și s-a marcat maximum un gol până în pauză, trebuie să ne pregătim de spectacol în repriza a doua. Cotele sunt de obicei de minimum 1.70.

Pauză/Final cu două variante

Este o variantă mai nouă, pe care nu o găsim în oferta prea multor agenții. Eu, spre exemplu, am descoperit-o la Fortuna, oferta pentru terestru. Ce înseamnă mai exact? Avem doar două variante la pauză/final. Fie iese 1/1, fie oricare altă variantă dintre celelalte disponibile. Dacă nu suntem siguri de victoria lejeră a unei favorite certe, putem miza pe surpriză cu această variantă. Cotele sunt mai mult decât bune.

Dacă vă place să pariați, trebuie să fiți întotdeauna la curent cu metodele prin care puteți vedea meciuri live pe internet.

Peste 0,5 prima repriză

În funcție și de meciul ales, cotele pentru această variantă pot varia de la 1.35 la 1.80. În cazul partidelor cu grad crescut de goluri, trebuie să așteptăm să treacă minimum zece minute din repriză și apoi să jucăm pe live cel puțin un gol în prima repriză. Cota va crește, desigur, în cazul în care nu se marchează deja în acel interval.

Scor corect multiplu

Mai toate casele de pariuri online și terestre au această variantă în ofertă. Constă în șansa de a câștiga cu trei scoruri exacte diferite. Spre exemplu, dacă o echipă care primește cu greu gol pe teren propriu, atunci varianta scor corect multiplu 1-0, 2-0 sau 3-0 devine interesantă.

Șansă dublă & Sub/Peste

Fără îndoială, cu această variantă vom avea parte de mai puține emoții decât la cea cu rezultat final & sub/peste. E bine să o alegem mereu în cazul meciurilor echilibrate, fie ele cu echipe spectaculoase sau cu echipe defensive. Spre exemplu, dacă o jucăm la derby-urile din Grecia, Serbia sau Bosnia, atunci merită pus șansă dublă & sub 2,5. Dar dacă avem în față El Clasico, șansă dublă & Peste 2,5 e pariu de bază! Rămâne de văzut dacă vom inspirați și-n privința șansei duble alese…

Gol marcat de outsider

Iată că am ajuns și la ultima variantă. Putem face bani buni cu acest tip de pariu simplu și oarecum clasic. Echipele mari din Europa joacă un fotbal mai ofensiv ca niciodată și aproape că nu mai țin cont de apărare. Casele de pariuri evită însă de a oferi cote mici pentru un gol marcat de outsider în deplasare, iar noi putem profita. Real Madrid, PSG sau Barcelona au început să câștige mai de grabă cu scoruri precum 7-2, 6-3 sau 5-1, în dauna unor victorii la zero. Poți profita la maximum de varianta în cauză dacă o jucăm pe live.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -