TOP 7 avantaje dacă alegi să pariezi online

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Dacă ești pasionat de jocurile de noroc, nu trebuie să te mai deplasezi în agențiile stradale. O poți face acum din confortul casei tale, în drum spre locul de muncă sau chiar în pauza de masă, datorită mediului online. Este un fenomen care a luat o tot mai mare amploare și este în continuă dezvoltare. În continuare îți voi prezenta avantajele de a paria online.

Economisești timp și energie

Cel mai mare avantaj al jocurilor de noroc online este faptul că economisești timp și energie. Salvezi tot timpul pe care l-ai fi petrecut de acasă până la agenția clasică terestră și nici nu trebuie să mai depui vreun fel de efort. Toate meciurile din ofertă le găsești oricum pe platformele online ale caselor de pariuri, iar la majoritatea operatorilor ai chiar mai multe variante de pariere în online.

Află ce casă de pariuri online ți se potrivește și care sunt cele mai tari aplicații de pariuri.

Indiferent că ești acasă, în fața televizorului, că ești în metrou sau în pauza de masă de la locul de muncă, poți să faci bani în tot acest timp. Depinde numai de cât de inspirat ești.

Primești bonusuri de bun venit

Un alt mare avantaj de care beneficiezi în mediul online și de care nu te poți bucura în agențiile stradale este bonusul de bun venit. Practic, îl vei descoperi la orice casă de pariuri, dar el se diferențiază de la agenție la agenție, în funcție de ceea ce consideră operatorul respectiv a fi atractiv pentru clienții săi.

Voi da câteva exemple: la Superbet și la Fortuna primești un bonus de 100% din valoarea primei depuneri, în limita a 500 RON, la Unibet primești un pariu fără risc, prin care îți primești banii înapoi chiar dacă ai pierdut, în timp ce la MaxBet beneficiezi inclusiv de un bonus de 50 RON doar pentru că ți-ai făcut verificarea KYC a contului. Să nu mai vorbesc și de bonusul 100% în limita a 700 RON, la prima depunere. Depinde doar de tine să îl alegi pe cel care ți se potrivește.

Pariezi de pe orice dispozitiv dorești

Mediul online s-a dezvoltat atât de puternic în ultimii ani, încât nici nu mai contează de ce dispozitiv folosești. Poți să pariezi pe laptop, pe telefon sau pe tabletă… sau pe toate trei, în funcție de locul în care te afli. Absolut toate agențiile de pariuri online și-au optimizat oferta astfel încât să te poți bucura de o experiență completă, indiferent de dispozitivul pe care te afli.Mai mult, acum nu mai are niciun fel de importanță nici sistemul de operare al dispozitivului mobil de pe care te joci. Absolut toate casele de pariuri și-au făcut aplicații atât pentru dispozitivele mobile cu sistem iOS, cât și pentru Android. Iar cei care au sisteme Windows se pot bucura de o pagina specială de internet, dedicată dispozitivelor mobile. Tu nu trebuie decât să îți alegi agenția care ți se potrivește și să începi să joci.

Depui bani instant și îi retragi în 24 de ore

Evident, cel mai important aspect al jocurilor de noroc este sistemul de depuneri și de retrageri. Și acest aspect s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă, iar casele de pariuri îți pun acum la dispoziție o varietate foarte mare de modalități de plată.

Dacă vorbim despre depuneri, acest lucru se realizează instant, indiferent de metoda pe care o alegi: fie card bancar, fie transfer bancar, ori portofel electronic (Skrill, Neteller sau Paysafecard), iar tranzacțiile nu presupun niciun fel de comision, cu excepția celui impus de statul român (2% din valoarea fiecărei depuneri, care se duc direct la Bugetul de Stat).

În privința retragerilor, lucrurile sunt puțin mai complicate. În sensul în care poți să retragi doar prin aceeași metodă pe care ai folosit-o la ultima depunere, iar timpul de procesare al retragerii poate să ajungă și la câteva zile. Sunt însă și câteva case de pariuri care îți oferă posibilitatea să retragi în mai puțin de 24 de ore. Este vorba de acei operatori care îți oferă posibilitatea să retragi direct din agențiile stradale. În acest caz, tot procesul poate dura doar câteva ore.

Pariuri live cu streaming disponibile la orice oră

Am scris mai sus că marele avantaj al caselor de pariuri este faptul că poți să pariezi la orice oră, oriunde te-ai afla. De aici se mai desprinde un mare avantaj al pariurilor online – faptul că poți să plasezi pariuri pe evenimente live în doar câteva secunde. Poți să urmărești meciul din confortul casei tale și să pariezi în funcție de desfășurarea meciurilor, indiferent de oră.

Iar dacă nu ești în fața televizorului, sau vrei să pariezi pe un eveniment care nu este transmis pe micile ecrane, poți să îl urmărești direct pe platforma operatorului de pariuri, grație sistemului de streaming. Vei descoperi că agenții de pariuri îți oferă streaminguri de cea mai înaltă calitate, care se întrerup foarte rar. Urmărești meciul și faci bani în același timp! Ce poate fi mai simplu?

Siguranță maximă. Pariurile online sunt reglementate

Un aspect căruia românii îi oferă maximă atenție este siguranța datelor. Nu trebuie să te temi, pentru că pariurile online sunt reglementate la noi în țară, iar toate agențiile de pariuri pun mare preț pe siguranța maximă. Datele tale nu vor fi folosite niciodată la altceva decât pentru declararea veniturilor tale către statul român. Nici nu trebuie să te mai chinui să depui declarații de avere, pentru că agențiile de pariuri online fac asta pentru tine. Tu nu trebuie să te gândești decât la următorul pariu.

Suport tehnic și promoții săptămânale

În mediul online vei mai descoperi un mare avantaj – sistemul de suport tehnic, pe care în agențiile stradale nu îl vei găsi. Dacă ai vreodată vreo nedumerire, nu trebuie să cauți un expert care să te lămurească. Poți doar să apelezi la pagina de suport a siteului respectiv. Inclusiv dacă ai probleme cu dispozitivul tău și nu afișează cum trebuie aplicația de pariuri, totul se poate rezolva cu un singur click. Imediat un agent de suport îți va rezolva problemele de la distanță sau te va îndruma pas cu pas pentru a remedia situația.

În încheiere, nu trebuie să omit faptul că multe agenții îți oferă, pe lângă bonusul de bun venit, multe alte promoții săptămânale. Ai tot felul de bonusuri și oferte care îți vor înmulți câștigurile

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -