Stanleybet – Oferta, loto, rezultate live și verificare bilet

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Numărul 1 în România în urmă cu un deceniu, Stanleybet a scăzut serios ritmul de câțiva ani, sufocată parcă de concurența acerbă de pe piața jocurilor de noroc din țara noastră. Atât de rău au mers lucrurile pentru acest brand încă îndrăgit de o parte din pariorii români, încât firma a intrat în insolvență.

Totuși, cu o bună organizare, Stanleybet continuă să reziste în țara noastră cu peste 370 de agenții terestre, majoritatea în București. Există și posibilitatea de a paria online la Stanleybet, doar că platforma este foarte modestă, mult sub nivelul pieței virtuale. În acest articol vă voi prezenta însă detalii despre oferta terestră pe care Stanleybet le-o pune la dispoziție clienților săi.

Stanleybet oferta

Oferta de pariuri sportive de la Stanleybet pare ușor depășită de concurență în ultimii ani. Chiar dacă regăsim variantele de bază la fiecare meci, parcă nu sunt suficiente tipuri de pariuri la ora actuală pentru a mulțumi toți pariorii.

Nici promoții nu prea mai sunt disponibile pentru clienții Stanleybet. Singura de care aceștia pot beneficia în prezent este StanleyPlus5. Constă în alegerea unui meci cu cote mărite, însoțit pe bilet de minimum alte cinci partide din oferta de bază. Totuși, aceste cote mărite nu sunt cu mult mai ridicate față de oferta celorlalte agenții.

Supergol este o altă promoție pusă la dispoziție de Stanleybet și face referire la pariurile pe marcatori în combinație cu scorul corect al meciului.

Rezultate live Stanleybet

Stanleybet are unul dintre cele mai bune sisteme de rezultate live, cu scoruri în timp real actualizate rapid și ofertă complexă, care cuprinde toate sporturile. După ce accesați pagina de rezultate de pe stanleysports.ro, aveți două opțiuni: rezultate sistem și rezultate live.  Dacă vreți să economisiți timp, puteți introduce în căsuța din dreapta direct codul meciului pe care îl căutați. Codul îl găsiți în dreptul fiecărui meci de pe bilet.

Puteți găsi orice sport doriți aici. De la rezultate fotbal live, până la rezultate din baschet, handbal, hochei sau tenis. Le puteți sorta în funcție de zi, sport sau competiție.

Rezultate live Stanleybet
Rezultate live Stanleybet

Loto la Stanleybet

La Stanleybet veți găsi una dintre cele mai atractive oferte de loto și bingo din România. Puteți paria pe loterii naționale din peste 30 de țări, nu doar din Europa, ci și din SUA, Africa sau Asia! Extragerile se fac la foc automat, astfel că aproape că nu există timpi morți dacă aveți de gând să pariați pe Loto la Stanleybet.

Stanleybet verificare bilet

Sistemul de verificare bilet de la Stanleybet este ușor de înțeles. Pentru a începe procedura, trebuie să căutați pe site-ul stanleysports.ro imaginea de mai jos. Dați click pe ea, iar pe ecran o să vă apară o nouă imagine.

În această fereastră va trebui să introduceți codul de bilet și codul câștigător, ambele aflate în partea superioară a tichetului pe care l-ați jucat. Ulterior apăsați butonul TRIMITE și veți putea vedea online situația meciurilor de pe bilet.

În cazul în care nu știți care sunt codul de bilet și codul câștigător, iată și un exemplu concret!

Bilete castigatoare Stanleybet
Bilete castigatoare Stanleybet

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -