Rezultate live din toate sporturile. Cât e scorul acum

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

În acest articol vă prezint cele mai bune site-uri pentru rezultate live și scoruri live. Cei care pariază la Casa Pariurilor, Fortuna și Superbet știu prea bine cât de important este să afle scorurile în timp real.

Există câteva site-uri de rezultate live și scoruri live pe care românii le utilizează de ani buni. Unele sunt folosite strict pentru rapiditate, în timp ce altele au rolul de a oferi informații prețioase, îndeosebi pe statistici. Meciuri live cu streaming puteți găsi pe alte site-uri decât cele de mai jos.

Unde găsim cele mai rapide rezultate live

Majoritatea pariorilor consideră că acest site originar din China oferă cele mai rapide rezultate live și scoruri live de pe întreg internetul. Nici bine nu veți vedea golul marcat de o echipă la TV, că pe acest site veți primi deja notificare. Uneori, notificarea ajunge mai repede pe această platformă decât la TV! Și nu se întâmplă asta doar în ligile de top ale Europei, ci în toate campionatele. Interfața site-ului lasă însă de dorit și de multe ori apar probleme tehnice. Totodată, versiunea pentru mobil nu este nici ea grozavă. Mare atenție dacă sunteți împătimit de pariuri live.

  • 7msport.com

Scoruri live instant pe aceste site-uri

Pariorii mai vechi în domeniu, știu că primul site pe care românii îl accesau la mijlocul anilor 2000 era livescore.com. Vă mai amintiți de el? Grafica acestei platforme a rămas neschimbată, deși lansarea ei s-a produs oficial în anul 1998! Ce-i drept, s-au îmbunătățit anumite aspecte, iar acum vă sunt oferite mai multe informații pentru fiecare eveniment în parte.

Nu multă lumea mai accesează însă acest site în prezent. Controlul pe rezultate live și scoruri live este deținut acum de gigantul flashscore.com. Este o platformă unde veți găsi tot ce vă doriți, începând cu rezultate din orice competiție sportivă și încheind cu echipe de start la meciuri sau statistici detaliate pe cornere, cartonașe și chiar auturi!

  • flashscore.com
  • soccerway.com
  • livescores.cc
  • livescore.in
  • livescore.com

“Regele” site-urilor de statistici rămâne Soccerway, doar că aici, deși există pagină de rezultate live, acestea nu prea sunt actualizată la timp și nici nu există notificări sonore pentru ele.

Rezultate live la Casa Pariurilor, Fortuna și Superbet

rezultate live superbet, casa pariurilor, fortuna
rezultate live superbet, casa pariurilor, fortuna

Casa Pariurilor, fosta Astra Sport Bets, există pe piața pariurilor de la începutul anilor 2000. Nu e de mirare astfel că foarte mulți români aleg să parieze aici. Oferta este variată, cotele sunt decente, iar agențiile stradale sunt de ordinul sutelor. Pe site-ul acestei agenții avem o pagină de rezultate live pe care o puteți accesa mai jos.

Cehii de la Fortuna au intrat pe piața pariurilor din România în toamna lui 2005, când au achiziționat brandul PublicBet, foarte îndrăgit de către români la acea vreme. Preluarea nu a fost însă una totală, mai mulți angajați de la PublicBet alegând să-și deschidă ei însăși un alt brand asemănător, intitular PublicWin. Fortuna a continuat să păstreze însă standardele PublicBet. Ba mai mult, le-a îmbunătățit. În 2017, cehii au făcut o mutare interesantă și au achiziționat Casa Pariurilor într-o tranzacție de senzație. Mutarea a fost făcută de Fortuna cu scopul de a ține pasul cu Superbet, agenția numărul 1 în România. Pe site-ul Fortuna veți găsi o pagină specială de rezultate live și scoruri live pentru orice competiție sportivă.

Scriam mai sus că Superbet este numărul 1 pe piața pariurilor din România. Cei mai mulți pariori români joacă aici datorită cotelor mari pe care bookmakerii acestei agenții le oferă la majoritatea meciurilor. De asemenea, calitatea serviciilor este ireproșabilă, iar câștigurile, oricât ar fi ele de mari, se plătesc întotdeauna la timp. Asemenea cehilor de la Fortuna, și Superbet a făcut o tranzacție curajoasă, cumpărând BetArena. Pe site-ul Superbet veți găsi o pagină ce se actualizează repede cu rezultate live și scoruri live.

Cum aflăm rezultate live și scoruri live direct de pe mobil

În ziua de astăzi, aproape toți pariorii vor să afle rezultate live și scoruri live direct pe mobil. Desigur că toate site-urile pe care vi le-am prezentat mai sus au versiune de mobil. Cea mai bună dintre ele este însă cea oferită de flashscore.com. Aici vă puteți selecta doar meciurile la care doriți să aflați rezultatul în timp real. Mai mult, veți primi notificări sonore în momentul când se întâmplă un eveniment important: gol sau eliminare de obicei.

Vă recomand să vă descărcați aplicația din Google Play sau din App Store pentru o experiență cât mai convenabilă. În cazul în care aveți echipe preferate, pe care le susțineți ori pariați des pe ele, vi le puteți selecta separat pe flashscore.com și afla astfel toate informațiile despre ele.

scoruri live pe mobil
scoruri live pe mobil

Aplicația mai vine cu rezultate live „la gramadă”, din toate sporturile, dar și cu clasamente și statistici ceva mai puțin detalitate decât în versiunea de desktop. Per total, flashscore.com este fără îndoială cel mai performant site pentru a urmări rezultate live și scoruri live direct de pe mobil.

Acesta e cel mai bun livescore din fotbal!

Este un site foarte rapid de rezultate live din fotbal. Probabil că mulți dintre voi îl știți deja, iar cei care nu-l știți, vă invit să aruncați o privire pe el. Pe cât de rapid, pe atât de simplu este futbol24.com. Dacă vă doriți informații detalitate pentru fiecare meci în parte sau statistici și clasamente, acest site nu vă oferă facilitățile în cauză. Vă oferă însă goluri cu viteza luminii și scoruri live fără bătăi de cap. Pur și simplu vă alegeți competițiile preferate din lista care vă apare pe ecran și asta este tot! Primiți notificări sonore la fiecare gol și eliminare.

Dacă doriți să vedeți toate meciurile care au loc în acest moment, apăsați pe butonul de live. Interesant este că acest site are mai multe meciuri în ofertă decât flashscore.com. În același timp, cei de la Futbol24 vin și cu aplicație pentru mobil destul de interesantă și ușor de folosit. Însă, dacă vreți o singură aplicație de rezultate live și scoruri live pe mobilul vostru, vă recomand să o descărcați pe cea de la FlashScore.

  • futbol24.com
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -