Pariurile pe handicap european și asiatic cu variante explicate

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

E clar! Mulți ați fost siguri de victoria anumitor echipe, însă cotele pentru 1 „solist” nu v-au mulțumit deloc. Așa că ați apelat la o altă opțiune: „Handicapul”. Majoritatea persoanelor joacă tipul de handicap european. Care e diferența între cel european și cel asiatic? Vă explic imediat.

Ce este handicapul european?

Handicapurile europene sunt cele mai folosite de pariorii din România. La această opțiune există trei variante de pariere: victorie gazde, victorie oaspeți și remiză, evident, în funcție de scorul fictiv de la care pornește meciul. Pariurile pe goluri și pariurile pe scor corect sunt alte două variante populare în rândul românilor.

Exemplu: „Handicap 0:1”. Pentru această variantă, așa cum spuneam, avem trei opțiuni de pariere:

 • 1 – Pentru ca pariul să fie câștigător, echipa gazdă este obligată să se impună cu o diferență de cel puțin două goluri.
 • 2 – Pariul va fi câștigător doar în cazul în care echipa oaspete va scoate o remiză sau va câștiga partida.
 • X – Acest tip de pariu va fi câștigător în cazul în care echipa gazdă se va impune exact la o diferență de un gol (2-1, în care se ia în calcul și scorul fictiv de la care s-a pornit, 0-1, astfel că se va considera că meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2)

Ce este handicapul asiatic?

La “Handicapul asiatic”, există mai multe opțiuni de pariuri: avem +/- X.5. Poate părea complicat, însă vin acum și cu exemple.

 • -0.5 – Echipa favorită trebuie să își câștige meciul, exact la fel ca la “1” solist.
 • +0.5 – Echipa considerată outsider trebuie să scoată cel puțin un egal.
 • -1.5 – Echipa favorită este obligată să se impună la o diferență de cel puțin două goluri.
 • +1.5 – Echipa pe care mizăm trebuie să nu piardă la o diferență mai mare de un gol. În cazul în care câștigă sau scoate o remiză, de asemenea, pariul este câștigător.
 • -1.75 – Pariul va fi câștigător doar dacă echipa pe care am pariat se va impune la cel puțin trei goluri diferență.
 • +1.75 – Pariul va fi câștigător doar dacă echipa pe care am pariat va termina la egalitate, va câștiga meciul sau îl va pierde la o diferență de un singur gol.
 • -2 – Echipa pe care mizăm trebuie să câștige meciul la o diferență de cel puțin trei goluri.
 • +2 – Pariul va fi câștigător dacă echipa pe care mizăm nu va pierde meciul la o diferență mai mare de un gol.

Handicap cu returnare integrală de miză

 • Handicap (0) – Pariul va fi câștigător în cazul care echipa pe care am pariat va câștiga meciul. În caz contrar, evident, pariul este pierdut. Singura șansă este ca meciul să se termine la egalitate, iar banii pariați vor fi primiți înapoi.
 • Handicap (-1) – Echipa pe care am pariat este obligată să câștige meciul la o diferență de cel puțin două goluri. Dacă echipa respectivă se va impune la o diferență de un singur gol, miza va fi returnată. În schimb, pariul va fi pierdut dacă echipa pe care am pariat va termina meciul la egalitate sau dacă va pierde partida.
 • Handicap (+1) – Echipa pe care am pariat trebuie să se impună sau să termine la egalitate. Miza va fi returnată doar în cazul în care va pierde meciul la un singur gol diferență.
 • Handicap (-2) – Pariul va fi câștigător doar dacă echipa pe care pariem se va impune la o diferență de cel puțin trei goluri. Dacă se va impune doar cu un avantaj de două goluri, miza va fi returnată.
 • Handicap (+2) – Pariul va fi câștigător în cazul în care echipa pe care am pariat va termina meciul la egalitate, va câștiga sau va pierde la o diferență de un singur gol. Miza va fi returnată în cazul în care echipa pe care am pariat va fi învinsă la o diferență de două goluri.

Handicap cu returnare parțială de miză

 • Handicap (+0.25) – Pariul este câștigător doar dacă echipa pe care am pariat își va câștiga meciul. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, în cazul unei remize, pariul se va împărți în două: jumătate din miză va fi returnată, iar cealaltă jumătate va fi câștigătoare. Evident, pariul este pierdut dacă echipa pe care ați pariat va pierde meciul.
 • Handicap (-0.25) – La fel ca pariul pozitiv (+), pariul este câștigător doar dacă echipa pe care am pariat își va câștiga meciul. În cazul unei remize, și de această dată, miza se va împărți: o jumătate va fi returnată, cealaltă jumătate va fi pierdută.
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -