Jocuri virtuale la pariuri online. Superbet și Betano domină piața

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

În ultima perioadă, o amploare tot mai mare în domeniul pariurilor online au luat-o jocurile virtuale. Ce presupun aceste jocuri, unde le găsești și cum poți să câștigi, te voi învăța în cele ce urmează.

Ce sunt jocurile virtuale la pariuri online

Jocurile virtuale sunt aplicații care simulează diferite sporturi, asemeni jocurilor pe calculator. Singura diferență este că virtualele de la pariuri online nu sunt controlate în niciun fel de o persoană anume. Aceste aplicații sunt simple softuri, controlate de inteligența artificială.

Încearcă gratuit pe sporturi virtuale și Lucky 6 la Superbet

Testează gratuit pe sporturi virtuale și Lucky 6 la Betano

Sunt sigur că, dacă ai intrat măcar o dată într-o agenție de pariuri, ai văzut pe televizoare acele jocuri de loterie care au extrageri din trei în trei minute sau meciurile de fotbal victuale. Sunt extrem de populare pentru că le oferă șansa pariorilor să câștige la fiecare cinci minute. Acum, astfel de aplicații sunt disponibile și în online la anumite agenții licențiate, precum Superbet sau Betano.

Agențiile online au chiar un avantaj față de clasicele agenții stradale din acest punct de vedere, pentru că diversitatea jocurilor estemult mai mare. Ai posibilitatea să pariezi de la meciuri virtuale de fotbal sau de tenis, până la curse de câini.

Pe ce jocuri virtuale poți să pariezi la Superbet

Din punctul meu de vedere, Superbet este agenția online unde jocurile virtuale sunt cel mai bine reprezentate. Deși Superbet a renunțat de curând la virtualele inspirate de fotbal, tot ei dețin supremația. Mi-e ușor să înțeleg de ce s-a renunțat la fotbal, pentru că acele meciuri virtuale puteau produce frustrări foarte mari. În schimb, vei descoperi la Superbet o serie de jocuri extrem de interesante: jocuri de loto (Lucky Six, Lucky X, Next Six), curse de câini, curse de cai, curse moto și tenis.

Primești 500 RON bonus în cont ca să pariezi online la Superbet dacă ești client nou! Click AICI ca să-l activezi

Loteriile virtuale au devenit extrem de populare pentru că oferă extrageri din cinci în cinci minute. Modul în care funcționează este extrem de simplu: în urnă se află 48 de bile, din care se extrag 35. Tu poți adăuga pe un bilet cel puțin 6 numere și cel mult 12. Pentru a câștiga ceva trebuie ca biletul tău să conțină minim 6 numere extrase, iar cu cât cele 6 numere ies mai repede, cu atât câștigul este mai consistent. Cota maximă de care poți beneficia este 10,000 și este acordată atunci când nimerești primele 6 numere extrase. În cazul în care al 6-lea număr îți iese abia la a 35-a bilă extrasă, atunci beneficiezi de o cotă de 1.00. Practic, doar îți primești banii înapoi. Tot la loteriile virtuale poti sa mai pariezi pe culoarea numerelor extrase, pe paritate sau pe suma numarelor extrase.

Curse virtuale de câini sunt curse virtuale de 6 câini pe care poți paria pe câștigător, clasare în top 2, clasare în top 3, dar și pe primii doi clasați. Cursele de cai sunt asemănătoare, doar că ai de ales între opt concurenți.

Cursele moto sunt cele mai noi jocuri virtuale intrate în oferta celor de la Superbet. Sunt curse virtuale cu patru competitori, la care poți paria pe câștigător, pe clasare în top 2 sau pe confruntarea directă dintre oricare doi concurenți.

Nu în ultimul rând, avem jocurile virtuale de tenis, poate cele mai complexe dintre aceste jocuri virtuale. Sistemul simulează un întreg turneu de tenis, pornind de la faza optimilor, fiecare meci jucându-se pe sistemul cel mai bun din trei seturi. Poți paria pe câștigătorul meciului, ori, în profunzimea meciului simulat, pe gameuri sau seturi.

Oferta de jocuri virtuale de la Betano

O altă agenție unde puteți paria pe jocuri virtuale în online este Betano. Vei descoperi că oferta este destul de asemănătoare cu cea de la Superbet. La Betano nu vei regăsi jocurile de loterie, dar vei putea paria pe meciuri de fotbal, de baschet sau de ciclism. Mă voi referi doar la acestea urmă în ceea ce urmează.

Betano îți oferă 500 RON direct în cont dacă ești client nou! Click AICI ca să primești bonusul!

Jocurile virtuale de fotbal au durata de trei minute și prezintă doar fazele pe care calculatorul le consideră importante: goluri, plus câteva ratări. Vei putea paria pe rezultatul final (1 X 2), șansă dublă, pe sub/peste 2,5 goluri, pe total goluri sau pe scorul corect.

Jocurile de baschet sunt destul de asemănătoare, oferindu-ți posibilitatea să pariezi pe câștigător, pe numărul total de puncte înscris de una dintre echipe sau pe numărul total de puncte înscrise în meci.

Nu în ultimul rând, avem jocurile de ciclism, care simulează cursele dintr-un velodrom. Sunt asemănătoare cu virtualele de curse de cai sau de câini, diferența fiind că avem parte de opt competitori. Totuși, nu poți să pariezi decât pe câștigător.

Sfaturi utile înainte să pariezi pe jocuri virtuale

Primul sfat pe care pot să ți-l dau în privința jocurilor virtuale este să pariezi sume mici, pentru că vei descoperi că nu este vorba despre o rețetă a succesului. Sunt jocuri ce țin doar de noroc, așa că nu încerca să descoperi sistemul din spatele softului. Pariază sume cât mai mici, de preferat miza minimă de 2 RON.

Un alt sfat pe care pot să ți-l dau este să îți analizezi șansele de câștig pur matematic, ca la blackjack sau alte jocuri din casino. Aceste jocuri au în spate un soft asemănător jocurilor din cazino, iar analizele pentru un joc de fotbal, baschet sau tenis real nu își au locul aici. Statisticile, deși îți sunt prezentate, nu au nicio valoare. E vorba doar de noroc.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -