Gets Bet – Oferta de pariuri sportive, verificare bilet și agenții

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Gets Bet este una dintre cele mai îndrăgite agenții de către pariorii care preferă să joace la „colțul străzii”. Nu e de mirare însă. Aici găsim o ofertă extrem de bogată la pariuri sportive și promoții avantajoase pentru clienți. Din păcate, în România nu găsim prea multe agenții Gets Bet. 

Puteți arunca o privire și pe articolele despre Excelbet și Total Bet, două branduri care rivalizează cu Gets Bet.

Oferta de pariuri sportive

Toate variantele de pariuri care contează sunt disponibile la Gets Bet atât pentru meciurile importante, cât și pentru cele mai puțin interesante. Cotele sunt decente, în media celorlalte case de pariuri terestre din țara noastră.

PARIUL ȘANSĂ

Este o promoție disponibilă pentru toate sporturile din oferta Get Bet. Pentru a beneficia de ea, trebuie să pariați cel puțin 11 evenimente pe bilet, la cotă minimă 1.25 fiecare. Dacă un singur meci de pe bilet va pica, atunci veți primi 10% din produsul celorlalte cote câștigătoare. De menționat că biletul va fi în continuare valabil și în situația în care unul sau mai multe meciuri va fi anulat (cota 1.00).

PARIUL ȘANSĂ FOTBAL

Este o promoție asemănătoare celei anterioare, cu mențiunea că în această situație se iau în calcul doar meciurile din oferta de fotbal Gets Bet. În plus, la pariul șansă pe fotbal veți primi 15% din produsul tuturor cotelor câștigătoare, dacă veți pierde un singur meci pe bilet.

PARIUL ȘANSĂ 200

Dacă biletul pe care ați pariat are un curs final de minimum 200.00 și ați pierdut un meci, atunci veți încasa miza biletului x 10. Se aplică bonusul valoric cel mai mare în situațiile în care biletul este eligibil și pentru pariul șansă pe fotbal.

PARIUL MAXI-COTE

În fiecare zi, bookmakerii Gets Bet vor alege pentru voi șase meciuri din ofertă cărora le vor mări cotele de bază pentru rezultat final și șansă dublă. Nu pot fi combinate între ele, dar le puteți juca pe bilete împreună cu oricare alte partide, dar nu mai puțin de șase.

SUPER BONUS

La Get Bet primiți bonusuri suplimentare pentru fiecare bilet câștigător cu cel puțin șase evenimente, la cote minime de 1.35. Această promoție nu poate fi combinată cu promoția MAXI-COTE.

 • 6 Evenimente: 5%
 • 7 Evenimente: 10%
 • 8 Evenimente: 15%
 • 9 Evenimente: 20%
 • 10 Evenimente: 25%
 • 11 Evenimente: 30%
 • 12 Evenimente: 35%
 • 13 Evenimente: 40%
 • 14 Evenimente: 45%
 • 15 Evenimente: 50%
 • 16 Evenimente: 55%
 • 17 Evenimente: 60%
 • 18 Evenimente: 65%
 • 19 Evenimente: 70%
 • 20 Evenimente: 75%
 • 21 Evenimente: 80%
 • 22 Evenimente: 85%
 • 23 Evenimente: 90%
 • 24 Evenimente: 95%
 • 25 Evenimente sau mai multe: 100%

Verificare bilet la Gets Bet

Procedura de verificare a biletului la această agenție este extrem de simplă. Trebuie să intrați pe site-ul GetsBet pentru pariuri în agenție, iar apoi să căutați o imagine asemănătoare celei de mai jos. O veți găsi în zona superioară a platformei, partea dreaptă.

verificare bilet gets bet

Treceți în caseta respectivă seria pe care o găsiți pe bilet și apăsați fie tasta ENTER, fie acel buton verde care are pe el o lupă.

get bet verificare bilet

După ce ați îndeplinit acești pași, ar trebui să vă apară automat meciurile de pe biletul vostru sub forma de mai jos.

get s bet verificare bilet

Puține agenții Gets Bet în țară

Din păcate, pe site-ul oficial Gets Bet nu avem la dispoziție lista completă a agențiilor, dar vă pot spune că numărul lor nu este unul foarte mare. În schimb, este afișat programul agențiilor, unul clasic, cu ora de deschidere la 10:00 și cea de închidere la 22:00, cu menținea că programul poate fi prelungit dacă sunt evenimente LIVE în ofertă.

Program agenții Gets Bet
Program agenții Gets Bet

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -