Fotbal live pe net. Ce meciuri sunt azi

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Fotbal live pe net este disponibil cu streaming video de înaltă calitate pe site-urile caselor de pariuri online licențiate în România. Nu toate agențiile au însă în oferta lor transmisiuni sportive, astfel că în cadrul acestui articol puteți afla pe ce platforme puteți urmări meciuri online.

Pariurile online au luat o amploare neașteptată în țara noastră. Deși între timp statul român solicită taxe mult mai mari prin reglementarea jocurilor de noroc, agențiile online nu au niciun gând să părăsească România. Astfel, peste 20 de case de pariuri sunt autorizate de către ONJN.

Fotbal live pe net. Ce meciuri sunt azi

meciuri fotbal live video
meciuri fotbal live video

Streaming online fotbal
Streaming online fotbal

Multe dintre ele transmit meciuri de fotbal live pe net. Și nu vorbesc aici despre două-trei partide, ci despre mii de meciuri live în fiecare săptămână! Unibet, Betano, Betfair, NetBet, eFortuna și Casa Pariurilor sunt agențiile de top care au streaming online în oferta lor.

Fiecare meci cu streaming este disponibil în oferta de pariuri live a fiecărei agenții. Partida trebuie să aibă în dreptul său o iconiță asemănătoare unui televizor sau a unei camere de filmat pentru a vă da seama dacă este transmis sau nu. Streaming-ul pornește automat cu două-trei minute înaintea partidei pe care ați ales să o vedeți.

Campionatele tari se văd online

UPDATE | Telekom Sport și Digi Sport au anunțat, în ultima clipă, că vor transmite meciurile din La Liga și din Serie A în următoarele trei sezoane.

Cu excepția Premier League, toate celelalte patru campionate de top din Europa pot fi urmărite integral la casele de pariuri. Dacă la Digi Sport și Telekom Sport avem posibilitatea să vedem maximum șase partide per etapă dintr-o anumită ligă, la agenții precum Unibet sau Betano absolut fiecare meci este transmis în direct! Este climatul perfect nu doar pentru cei care pariază, dar și pentru microbiști în general. Streaming-ul se vede fără întreruperi, iar pe mobil poate fi mărit pe tot ecranul. Singurul mic dezavantaj ar fi comentariul în engleză.

Iar aceste ligi nu să văd online de ieri, de azi, ci de ani buni. Casele de pariuri transmit campionatele de top încă de prin anii 2007-2008, când bet365 și bwin activau în România. Între timp, cei doi operatori de jocuri de noroc au ales să nu-și ia licența în țara noastră, astfel că nu mai au dreptul de a activa pe teritoriul nostru.

Transmiterea campionatelor din La Liga și Serie A a devenit un avantaj încă și mai important pentru agențiile online, dacă ne gândim că aceste două ligi nu se mai văd la TV în România. Digi Sport și Telekom Sport nu au reușit să ajungă la o înțelegere cu MediaPro, deținătorul drepturilor globale pentru campionatele din Italia și Spania. Această companie solicită 35 de milioane de euro pentru transmiterea următoarele trei sezoane, o sumă mai mare chiar și decât cea plătită de televiziunile de la noi pentru Liga Campionilor. E de așteptat însă ca MediaPro să mai lase din preț anul viitor și cele două ligi să se vadă în cele din urmă și pe TV începând cu sezonul 2019/2020.

Campionatele tari se văd online
Campionatele tari se văd online

Ce alte ligi au streaming video

Meciurile din alte 15 ligi se văd online la casele de pariuri. Liga 1 Betano este un caz particular însă. Campionatul nostru este disponibil doar pe platforma Betano, care sponsorizează întreaga ligă. În rest, celelalte 14 campionate se văd online la mai multe agenții. Asemenea competițiilor de top, și în cazurile acestora este transmisă întreaga etapă integral.

 • Liga 1 Betano (România) – Toată etapa
 • Primeira Liga (Portugalia) – Toată etapa
 • Eredivisie (Olanda) – Toată etapa
 • First Division A (Belgia) – Toată etapa
 • Superlig (Turcia) – Toată etapa
 • Premier League (Rusia) – Toată etapa
 • Football League (Grecia) – Toată etapa
 • Fortuna Liga (Cehia) – Toată etapa
 • Ekstraklasa (Polonia) – Toată etapa
 • Superligaen (Danemarca) – Toată etapa
 • Alssvenskan (Suedia) – Toată etapa
 • Eliteserien (Norvegia) – Toată etapa
 • Axpo Super League (Elveția) – Toată etapa
 • Bundesliga (Austria) – Toată etapa
 • Bundesliga 2 (Germania) – Toată etapa

Fără Champions League și Europa League

Casele de pariuri online nu au reușit până acum să ajungă la un acord cu UEFA pentru transmiterea jocurilor din Champions League și Europa League. Oferă live pe platformele lor anumite meciuri din tururile preliminare. Microbiștii din România nu au de ce să se plângă însă. Trei posturi TV transmite în următoarele trei sezoane partide din Liga Campionilor și Liga Europa: Digi Sport, Telekom Sport și Look TV, iar fiecare dintre aceste trei canale se află în rețele diferite de acoperire: RCS/RDS, Telekom și UPC.

Fotbal live pe net. Concluzii

Dacă va place să pariați ori dacă sunteți simpli microbiști, vă recomand să aveți conturi la casele de pariuri online pentru a putea urmări aproape orice meci vă doriți. Oferta agențiilor de streaming este incomparabil mai mare decât cea a televiziunilor. În timp ce la TV puteți vedea 20-30 de meciuri pe săptămână, la agențiile autorizate în România sunt disponibile cel puțin 100 de meciuri doar din campionatele din Europa.  Online se mai transmit și ligi de pe alte continente, precum MLS (SUA), Liga Campionilor Asiei (Asia) sau A-League (Australia).

Da, sunt și dezavantaje. Cele mai mari dintre ele: fereastra nu poate fi mărită pe desktop sau pe tabletă, rămânând un ecran mic pe care trebuie să urmăriți meciurile. Este normal însă. Casele de pariuri se adresează oamenilor care pariază, iar aceștia au nevoie să vadă în timp real cotele oferite de bookmakeri pentru a-și face biletele. Totodată, comentariul fiecărei partide este în limba engleză.

În comparație însă cu stream-urile piratate, care se blochează din minut în minut, iar calitatea este una modestă, alternativa caselor de pariuri este mai bună. Iar ca să urmăriți toate aceste jocuri nici măcar nu trebuie să pariați. E suficient să aveți în cont o sumă infimă (2 lei spre exemplu), pe care nici măcar nu trebuie să o jucați. Este practic cea mai ieftină metodă prin care puteți urmări mii de meciuri live în fiecare sezon competițional. Nu sunt percepute alte taxe și nici nu sunteți obligați să jucați anumite sume de bani. Desigur, trăirile sunt mult mai intense atunci când în joc este și o miză, motiv pentru care agențiile vă pun la dispoziție zeci de variante de pariere pentru fiecare meci pe care îl transmit.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -