Depuneri și retrageri online la Sportingbet. Top 9 metode. Video

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Sportingbet, agenție licențiată în România, vă oferă unul dintre cele mai complete sisteme de depuneri și retrageri dintre operatorii de pariuri online din România. Este simplu, rapid și, cel mai important, legal.

Deschide-ți chiar acum un cont la Sportingbet pentru a te bucura de adevărata experiență a pariurilor. Iar dacă depui și bani în cont în termen de 7 zile, beneficiezi și de un bonus extrem de consistent, care îți va dubla suma de la prima depunere.

Top 9 metode pentru depuneri și retrageri online la Sportingbet

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul pariurilor online, Sportingbet se laudă că este acoperită din absolut toate punctele de vedere când vine vorba de depuneri și de retrageri. Agenția îți pune la dispoziție nu mai puțin de nouă modalități de a depune sau de a retrage bani. Tu doar trebuie să o alegi pe cea mai potrivită ție.

De asemenea, Sportingbet se laudă cu faptul că sistemul de retrageri pe care îl solosește este printre cele mai rapide dintre casele de pariuri online de la noi din țară. Sumele pe care vrei să le retragi se vor regăsi în contul tău în cel mult șase zile de la depunerea cererii de retragere. Totul depinde de sistemul pe care l-ați ales.

Top 9 metode pentru depuneri și retrageri online la Sportingbet
Top 9 metode pentru depuneri și retrageri online la Sportingbet

Visa. Card bancar

Cea mai folosită metodă de depunere/retragere din România este, fără îndoială, prin intermediul cardurilor bancare, iar cel mai utilizat dintre acestea este cardul VISA. Cel mai mare avantaj este faptul că fondurile depuse vor fi încărcate în contul tău de pe sportingbet.ro.

Când vine vorba de retrageri, lucrurile merg la fel de repede. Singura condiție este să fi făcut o depunere cu același card în ultimele șase luni de zile.

Cum alimentezi contul folosind cardul VISA:

 • Te autentifici în contul tău de pe sportingbet.ro, apoi mergi la „Casierie” și faci click pe „Depuneri”. După ce se încarcă lista de posibile metode de depunere, faci click pe pictograma „VISA”
 • Introduci suma pe care vrei sa o depui si faci click pe „Depunere”.
 • În continuare, se va deschide o căsuță securizată în care trebuie să îți completezi datele de pe card. Verifică foarte atent datele introduse și fă click pe „Trimite”. Suma se va aloca în contul tău în câteva minute.

Transfer bancar electronic

Altă metodă extrem de folosită în România este transferul bancar electronic. Ori, pe intelesul tututor, transferul de bani dintr-un cont in altul. Pentru a beneficia de aceasta metoda, trebuie sa iti contactezi banca, ori sa folosesti aplicatia Online/Mobile Banking a bancii tale. In acest caz, fondutile iți vor fi creditate în cont în decurs de 1-6 zile lucrătoare.

Cum alimentezi contul folosind transferul bancar electronic

 • Te autentifici în contul tău de pe sportingbet.ro, apoi mergi la „Casierie” și faci click pe „Depuneri”. După ce se încarcă lista de posibile metode de depunere, faci click pe pictograma „Transfer internațional”
 • Introduci suma pe care vrei să o depui și faci click pe „Depunere”. În continuare, vei primi informatii despre Beneficiar, in cazul de fata Sportingbet. Noteaza-ti aceste detalii si apasa „Trimite” pentru a confima tranzacţia.
 • Îți va fi generat un cod unic de identificare al tranzacției, pe care trebuie să ți-l notezi pentru a-l folosi la pașii următori.
 • Mergi la bancă sau deschide o cerere online de transfer bancar pentru a face transferul.
 • După ce ai transferat fondurile, trimite un e-mail la serviciul clienți, conținând codul de identificare al tranzacției obținut mai devreme, numele complet, userul sportingbet, valoarea transferului, data efectuării transferului, banca de unde ați efectuat transfrul și numărul de referință primit de la bancă al transferului bancar

EntroPay

EntroPay este un card de debit virtual, preplătit și reutilizabil, oferit de cei de la VISA. El poate fi creat pe siteul entropay.com și poate fi încărcat în orice moment, cu orice sumă vrei, direct de pe cardul tău VISA. Poți crea până la 30 de astfel de carduri, iar depunerile efectuate prin acest serviciu se alocă instant în contul tău de pe sportingbet.ro. În plus, același card poate fi folosit și pentru retragerea banilor.

Atenție! Dacă ai mai mult de un card virtual Entropay înregistrat în sistemul Sportingbet, trebuie să fii atent pe care dintre ele îl selectezi pentru retragerea banilor. Trebuie să fi făcut cel puțin o depunere cu acel card, în ultimele șase luni de zile.

Cum alimentezi contul folosind Entropay

 • Te autentifici în contul tău de pe sportingbet.ro, apoi mergi la „Casierie” și faci click pe „Depuneri”. După ce se încarcă lista de posibile metode de depunere, faci click pe pictograma „Entropay”.
 • Bifezi casuta „Sunt deja client Entropay”.

Atentie! In acest moment, Entropay nu mai permite deschiderea de noi conturi, pentru ca implementeaza noi restrictii de securitate. Vei putea folosi aceasta metoda de depunere doar daca ai deja un cont activ.

 • Introduci suma pe care vrei să o depui și faci click pe „Depunere”. Vei fi direcționat către siteul Entropay.
 • Te autentifici în contul tău Entropay. După logare, trebuie să confirmi suma și metoda de plată. După ce ai efectuat și acest pas, vei fi redirecționat către casieria de pe sportingbet.ro, unde banii îți vor fi fost deja alocați.

Transfer bancar rapid

Dacă vrei să îți alimentezi contul prin transfer bancar, dar nu ai rabdare sa astepti dupa cel clasic, poți opta pentru un transfer bancar rapid. Este vorba despre un transfer între două conturi deschise în România. Fondurile îți vor fi creditate în cel mult patru zile și poți transfera și fonduri în RON.

Pasii de alimentare sunt asemănători cu cei menționați mai sus la transferul bancar clasic. Singura mențiune este faptul că vei primi un ID de referință, care este unic pentru contul tău și pe care vei putea să îl folosești pentru toate transferurile viitoare.

Giropay

Giropay

Giropay este una dintre cele mai sigure modalitați de depunere, folosind un sistem bancar online lansat în Germania. Trebuie să ai cont deschis la una dintre băncile participante, iar transferul este instantaneu. Dintre băncile prezente la noi în țară, doar Unicredit și Raiffaisen Bank se califică pentru acest program.

Cum alimentezi contul folosind Giropay:

 • Te autentifici în contul tău de pe sportingbet.ro, apoi mergi la „Casierie” și faci click pe „Depuneri”. După ce se încarcă lista de posibile metode de depunere, faci click pe pictograma „Giropay”
 • Introduci suma pe care vrei sa o depui si faci click pe „Depunere”. În noua casetă care se deschide, introduci contul bancar și detaliile codului sort și faci click pe „Depunere”
 • Vei fi redirecționat către siteul giropay.com. Îți introduci credețialele și confirmi suma care va fi depusă în cont. Vei fi redirecționat apoi către casieria Sportingbet, iar banii te așteaptă deja acolo.

MasterCard

Despre Mastercard toată lumea știe că este cel mai utilizat card din lume. Nu voi mai insista asupra pașilor de depunere, pentru că sunt aceiași cu pașii de la depunerea prin cardul VISA. În acest sens, consultă pașii descriși mai sus. Tot ce trebuie să mai spun este faptul că banii îți vor fi alocați instant în cont și vei putea să-ți începi experiența la pariuri.

NETELLER

NETELLER este un sistem care îți permite să depui, să retragi și să transferi bani din partea unor siteuri afiliate. Iar Sportingbet.ro este unul dintre aceste siteuri. Transferul de bani se face instant. În cazul retragerilor, timpul de soluționare este de trei zile lucrătoare, timp în care tranzacția este verificată de echipa sportingbet. După aprobare, durează maximum 24 de ore până vei avea banii în cont.

Cum alimentezi contul folosind NETELLER:

 • Te autentifici în contul tău de pe sportingbet.ro, apoi mergi la „Casierie” și faci click pe „Depuneri”. După ce se încarcă lista de posibile metode de depunere, faci click pe pictograma „”NETELLER”
 • Introduci suma pe care vrei sa o depui si faci click pe „Depunere”.
 • Introduci credențialele tale NETELLER, care se regăsesc în emailul de înregistrare primit de la NETELLER. Dacă nu ai deja un cont, trebuie mai întâi să vizitezi site-ul NETELLER pentru a te înregistra.

Paysafecard

Paysafecard

Paysafecard este cel mai folosit sistem pentru cumpărături online, fiind sigur și rapid. Transferul se face instantaneu, iar comisionul de folosire al acestui serviciu este zero.

Cum alimentezi contul folosind cardul Paysafecard:

 • Te autentifici în contul tău de pe sportingbet.ro, apoi mergi la „Casierie” și faci click pe „Depuneri”. După ce se încarcă lista de posibile metode de depunere, faci click pe pictograma „Paysafecard”.
 • Introduci suma pe care vrei sa o depui si faci click pe „Depunere”. În continuare, vei fi redirecționat către paysafecard.
 • Introduci numărul cardului tău, format din 16 cifre, și codul CCV, pe care îl regăsești pe spatele cardului, și apasă pe „Confirmați”. Sistemul va afica din nou datele introduse pentru a fi verificate. Dacă totul este în regulă, apasă „OK” și contul îți va fi încărcat cu suma cerută.

Skrill

Skrill este un sistem de plată online care poate fi folosit de oricine are un email valabil și un card bancar. Trebuie să îți deschizi un cont pe siteul providerului și să îl alimentezi, fie prin intermediul cardului, fie prin transfer bancar ori prin cec.

Cum alimentezi contul folosind cardul Skrill:

 • Te autentifici în contul tău de pe sportingbet.ro, apoi mergi la „Casierie” și faci click pe „Depuneri”. După ce se încarcă lista de posibile metode de depunere, faci click pe pictograma „Skrill”.
 • Introduci suma pe care vrei sa o depui si faci click pe „Depunere”. În continuare, vei fi redirecționat către siteul Skrill.
 • Introduci adresa de e-mail Skrill și parola pentru autentificare și confirmi depunerea. Ți se va deschide o nouă fereastră, cu mesajul „Comandă aprobată”. Apeși „OK” și te întorci în casierie pentru a verifica depunerea.

Skrill 1-Tap

Skrill 1-Tap

Skrill 1-Tap este un alt serviciu pus la dispoziție de sistemul Skrill, care îți va permite să treci mai ușor peste pașii mai sus menționați, începând cu a doua depunere. Practic, trebuie să urmezi aceiași pași pe care îi regăsești mai sus. După ce prima depunere a fost realizată, alegi modalitata de plată Skrill 1-Tap și dai click pe Plată. Astfel, contul tău sportingbet va fi legat de contul Skrill și nu va trebui să te mai autentifici pe viitor în contul Skrill.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -