Cele mai rapide metode pentru depuneri și retrageri online la Unibet

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Unibet, agenție licențiată în România, îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de depunere și de retragere de bani în și din contul tău de pe unibet.ro, astfel încât experiența ta la pariuri să fie nu doar una plăcută, ci și sigură.

La Unibet e simplu și rapid să îți încarci contul cu bani. Indiferent de metoda pe care o alegi, banii îți vor fi alocați instant și poți să începi să te joci și să faci bani.

Primul tău pas. Verificarea contului KYC la Unibet

Înainte de a te gândi să depui, dat mai ales să retragi bani din contul tău de pariuri online, e musai să faci verificarea KYC. De ce este importat acest pas? Pentru că el atestă faptul că ai peste 18 ani și te supui legilor din România.

Ce trebuie să faci pentru a trece de verificarea KYC? Nimic mai simplu. Trebuie să faci o poză unui act de identitate și unei facturi care să ateste domiciliul stabil, apoi să le încarci pe site. De regulă, procesul se face aproape instant, însă poate dura până la cinci zile, în cazul în care pozele nu sunt clare, iar informațiile nu sunt lizibile.

Pentru a fi sigur că acest proces durează cât mai puțin, poți să te asiguri de anumiți parametri – pozele încărcate să aibă maximum 10 MB, toate cele patru colturi ale documentelor să fie vizibile, actul de identificare să fie valabil, iar factura de utilități să fie din ultimele trei luni.

Depuneri online la Unibet. Limite minime și maxime

Unibet îți pune la dispoziție cinci metode de a depune bani în contul tău de pariuri, pe care le voi detalia în cele ce urmează. Important de știu este faptul că, modificarea recentă a legilor fiscale, a atras după sine introducerea unei taxe de 2% pentru orice depunere. Sumele rezultate din această taxă ar trebui transferate la Bugetul de Stat, însă Unibet și-a updatat sistemul astfel încât tu să nu mai fi nevoit să faci nimic. Doar depui bani în contul tău, iar Unibet se va ocupa de restul.

Metode de depunere:

 • Card bancar – La Unibet poți folosi trei tipuri de carduri – Visa, Mastercard și Maestro. Tot ce trebuie să faci este să introduci cele 16 cifre de pe partea din față a cardului, data expirării și codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.
 • Portmoneu electronic (Skrill/Netteler) – un portmoneu electronic este un card virtual cu care îți poți încărca contul de pariuri. Pentru a-l putea folosi, trebuie să ai însă un cont deschis la unul dintre cei doi provideri și să ai și sume disponibile în cont. Introduci numele de utilizator, suma dorită și moneda dorită în secțiunea Depozit, apoi confirmi detaliile și vei fi redirecționat către site-ul web al providerului.

 • Paysafecard – o metodă de plată care nu necesită vreun fel de card. Trebuie să găsești un comerciant paysafe și să cumperi un card, introduci PIN-ul din 16 cifre si depui bani. Atenție! Cardul paysafe poate fi folosit doar în țara în care a fost emis și nici nu poți folosi toată suma de pe card de-odată.
 • Trustly – o metodă de plată care îți permite să faci o depunere direct din contul tău bancar. Selectezi banca și te conectezi în contul tău, apoi confirmi plata. Totul durează mai puțin de un minut.
 • Transfer bancar – o metodă sigură de a transfera fonduri direct din contul tău bancar, folosind online banking-ul sau urmând instrucțiunile băncii dvs. Atenție, în acest caz, procesarea poate dura până la cinci zile.

Înainte de a depune bani, trebuie să consulți și lista limitelor maxime și minime, care sunt diferite în funcție de metoda de plată pe care o alegi.

Retrageri online la Unibet. Top patru metode

La capitolul retrageri, Unibet îți pune la dispoziție patru metode foarte sigure, printre care card de credit/debit sau transfer bancar. Un lucru trebuie să îl luați însă în seamă, faptil că puteți face retrageri doar prin intermediul metodelor de plată cu care ați și depus. Acest lucru nu se aplică și în cazul în care ați depus bani prin paysafecard, pentru că nu există o metodă de retragere prin intermediul acesti operator.

Metode de retragere:

 • Card bancar – este extrem de simplu să retragi bani astfel. Trebuie doar să introduci suma dorită și aceasta se va transfera pe cardul de pe care ai făcut ultima depunere. Perioada de rezolvare a unei astfel de cereri este de 1-3 zile lucrătoare, iar sumele pe care le poți retrage sunt cuprinse între 65 RON și 180.000 RON
 • Portmoneu electronic (Skrill) – de asemenea, poți retrage bani doar dacă ultima depunere a fost realizată prin acest procedeu. Durata de procesare este de maximum 12 ore, iar sumele pe care le poți retrage sunt cuprinse între 65 RON și 50.000 RON.
 • Trustly – astfel poți retrage bani direct în contul tău bancar. Nu se percepe comision și procesarea plății durează între 3-5 zile lucrătoare. Suma minimă este 50 RON, iar cea maximă 180,000 RON.
 • Transfer bancar – nici aici nu există comision, iar durata procesării este de asemenea de 3-5 zile lucrătoare. Suma minimă este de 50 RON, iar limită maximă nu există.

Informații pe care trebuie sa le știi despre depunerile la Unibet

Un aspect extrem de interesant al sistemului de depuneri de la Unibet este faptul că îți poți seta o limită de depuneri, astfel încât să îți ții sub control balanța contului. Trebuie să ai însă în considerare că, dacă optezi pentru scăderea limitei de depuneri, aceasta se va face instant. Dacă optezi însă pentru înlăturarea sau creșterea limitei, trebuie să astepți 7 zile, timp în care vei putea să te răzgândești.

De asemenea, Unibet acceptă și plata în alte monezi decât cea locală. Pot exista însă taxe de conversie, ori un curs preferințial.

Ce trebuie sa știi inainte de a retrage bani la Unibet

Încă din luna martie a anului trecut, toată lumea care joacă la pariuri trebuie să plătească impozit pentru câștiguri. La pariurile online, acest impozit se plătește în funcție de retrageri. Nu vei plăti impozit pentru fiecare pariu câștigat, dar trebuie să plătești pentru fiecare retragere. Acestea declarate până la încheierea anului fiscal.

Se aplică trei niveluri diferite de impozitare, în funcție de valoarea câștigurilor, astfel:

 • pentru câștiguri de până la 66.750 RON, inclusiv, se plătește un impozit în valoare de 1%
 • pentru câștiguri de peste 66.750 RON și până în 445.000 RON, inclusiv, se plătesc 667,5 RON + 16% pentru ceea ce depășește suma de 66.750
 • pentru câștiguri de peste 445.000 se plătesc 61.187,5 RON + 25% pentru ceea ce depășește suma de 445.000

Este extrem de important să mai știi că poți anula o cerere de retragere de bani la Unibet. Ai la dispoziție 24 de ore, cu condiția ca ea să nu fi fost deja procesată.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -