Ce case de pariuri online îți dau bani în plus pe bilete

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Dacă ești pasionat de pariuri sportive, acum poți câștiga mai mulți bani pe bilet cu ajutorul biletelor bonus, pe care anumite case de pariuri ți le pun la dispoziție. În cele ce urmează îți voi explica cum poți să primești bani în plus pe biletul tău, în funcție de casa de pariuri la care joci!

Fortuna a introdus bilet bonus dublu și pe online!


La Fortuna beneficiezi de un multiplicator de cotă, care își poate chiar dubla cota de pe bilet. Se aplică la biletele de tip AKO cu minimum 3 selectii și nu există restricție de cote. Tot ce trebuie să ai în vedere este faptul că miza maximă acceptată zilnic este de 100 Lei.

De asemeanea, nu este permis Early Cashout pe acest tip de bilete. Multiplicatorul de cotă de la Fortuna pornește de la 5%, în cazul unui bilet cu doar trei meciuri, și poate ajunge până la 100%, în cazul unui bilet cu 20 de meciuri.

Cum plasezi un bilet bonus dublu la Fortuna? Evident, Primul pas este să intri în contul tău sau să îți deschizi unui cont la Fortuna dacă nu ești deja client. Mergi la SPORTURI BONUS DUBLU MULTIPLICATOR DE COTE.

Încasezi 500 RON cash din partea Fortuna dacă te pricepi la pariuri! Click AICI ca să activezi oferta instant

Aici vă alegeți bonusul pe care doriți să-l aveți pe bilet. Aveți bonusuri disponibile de la 3 la 20 de meciuri. Puteți pune meciurile pe bilet fie înainte de acest pas, fie după acest pas, dar e foarte important să selectați bonusul dorit de la secțiunea MULTIPLICATOR DE COTE. După ce vă apare suma dublată, pariați biletul.

ATENȚIE! Nu puteți combina meciurile de pe biletul bonus dublu cu Fortuna Plus sau Expert Fortuna.

MaxBet are bonusuri cash generoase la fiecare bilet

Și MaxBet îți propune o ofertă prin care poți să îți mărești substanțial câștigurile de pe bilet. Poți să beneficiezi de creștere de 50%, 75% sau 100%, în funcție de cota cumulată a biletului tău.

Cum beneficiezi de bonusul cash de la MaxBet? Evident, primul pas este să intri în contul tău sau să îți deschizi unui cont la MaxBet dacă nu ești deja client. Tot ce trebuie să faci este să plasezi un bilet multiplu cu o cotă de minimum 20.00, cu o miză de minimum 10 RON. Dacă biletul este câștigător, devi eligibil pentru acordarea bonusului, după cum urmează:

 • 50% din profit pentru un bilet cu o cotă cuprinsă între 20.00 – 34.99
 •  75% din profit pentru un bilet cu o cotă cuprinsă între 35.00 – 49.99
 •  100% din profit pentru un bilet cu o cotă mai mare sau egală cu 50

MaxBet îți oferă 50 RON bonus la înregistrare! Fă-ți cont AICI și încasezi banii fără depunere!

De menționat faptul că nu este nevoie să activezi vreo opțiune sau să introduci vreun cod pentru a beneficia de această promoție. Dacă biletul tău este câștigător și îndeplinește condițiile de cotă și de miză, poți să soliciți bonusul în termen de 3 zile, prin intermediul Live Chat. Tot ce trebuie să faci este să furnizezi ID-ul biletului. Vei observa că banii vor fi alocați imediat în contul tău și că poți chiar să îi retrgi, nefiind restricționate de condiții de rulaj.

Poți câștiga cu 50% în plus dacă pariezi la Betano

Un multiplicator de cote regăsim și la Betano, însă nu este la nivelul celor de la contracandidate. Practic, bonusul maxim de care poți profita este de 50% din valoarea câștigului. Totodată, trebuie să îndeplinești câteva condiții care fac oferta și mai puțin accesibilă jucătorilor.

Betano îți oferă 500 RON direct în cont dacă ești client nou! Click AICI ca să primești bonusul!

Cum poți beneficia de bonusul de la Betano? Primul pas este să intri în contul tău sau să îți deschizi unui cont la Betano dacă nu ești deja client. Trebuie să joci un bilet multiplu, cu minimum 4 evenimente și maximum 10, valoarea bonusului fiind în strânsă legătură cu numărul de meciuri de pe bilet. Corespondența este următoarea:

 • 4 selecții – 10%
 • 5 selecții – 15%
 • 6 selecții – 20%
 • 7 selecții – 25%
 • 8 selecții – 30%
 • 9 selecții – 40%
 • 10 selecții – 50%

Dacă vrei să beneficiezi de multiplicatorul de cotă de la Betano, trebuie să ai în considerare faptul că sunt acceptate doar cote mai mari de 1.50 pentru fiecare eveniment de pe bilet. De asemenea, se acceptă doar partidele din următoarele competiții:

 • Fotbal: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, FIFA World Cup Qualification (Europa)
 • Baschet: Euroleague, NBA, Liga Asobal

Superbet îți oferă bani în plus doar în agenții

Superbet oferă și ea un multiplicator de cote, care este valabil însă doar în agențiile stradale. Și condițiile sunt mult mai dificile, pentru că trebuie să selectezi mai multe meciuri pentru a beneficia de aceleași oferte ca la Fortuna.

Promoția începe de la un bonus de 5% pentru un bilet cu 6 meciuri și crește cu câte 5 procente pentru fiecare meci adăugat pe bilet. Practic, câștigul crește exponențial cu cât ai mai multe meciuri pe bilet! Prin Super Bonus, cei mai curajoși clienți primesc 100% la câștigul calculat pe un bilet pe care au pariat minim 25 de evenimente!

Primești 500 RON bonus în cont ca să pariezi online la Superbet dacă ești client nou! Click AICI ca să-l activezi

Trebuie să știi că, pentru a intra în această ofertă, biletul trebuie să conțină doar evenimente cu o cotă de cel puțin 1.25. De asemenea, dacă unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc din diverse motive cota 1, atunci grila de bonusare se va aplica pentru celelalte evenimente de pe bilet. De exemplu, dacă pariezi 11 meciuri, iar două evenimente pe care ai pariat primesc cotă 1, atunci se aplică Super Bonus pentru 9 evenimente, crescând câştigul cu 20%.

Ce ne așteaptă în sezonul 2019/20

Sezonul competițional 2019-2020 se anunță unul extrem de spectaculos. Vorbim în special despre campionatele din vestul Europei, dar și despre noul sezon din UEFA Champions League și UEFA Europa League. Și în Liga I se anunță un sezon extrem de spectaculos, dar o competiție care va atrage extrem de multe priviri va fi fără îndoială Liga a II-a. Echipe de tradiție ca Rapid, UTA Arad, Petrolul, U Cluj, FC Argeș sau Farul se vor lupta pentru cele trei locuri de promovare în noul sezon.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -