300 RON pariu fără risc de la Fortuna. Cum activezi bonusul

Must Read

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel...
Andrei Dumitruhttps://testarea.andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Noul an vine cu o promoție extrem de atractivă de la Fortuna, agenție licențiată în România. Vorbesc despre un bonus cashback în valoare de până la 50% la primul pariu efectuat.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Bonus dublu fără cotă minimă 1.25

+130 jocuri de cazinou online

2.000 RON bonus la casino 

Fortuna Plus și Fortuna Expert

Aplicație mobil performantă

Cashout disponibil

+10.000 transmisiuni live

Bonusul este destinat noilor clienți și se aplică în valoare de 50% din primul pariu, în limita a 300 RON. Dacă nu ai cont la Fortuna, nu mai pierde timpul! Deschide-ți acum un cont și intră în joc!

Cum beneficiezi de pariul gratuit de 300 RON de la Fortuna

Este extrem de simplu și rapid să beneficiezi de bonusul cashback de la Fortuna. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont la Fortuna și să faci o primă depunere. Bonusul trebuie activat în termen de trei zile de la efectuarea primei depuneri, iar după activarea bonusului ai încă trei zile la dispoziție să plasezi un prim pariu.

DESCHIDE AICI UN CONT LA FORTUNA ONLINE

Atenție! Se califică pentru acest bonus doar pariurile pre-match!

Doar primul pariu plasat pe platforma Fortuna va fi luat în considerare pentru rularea bonusului, indiferent de momentul validării acestuia. De exemplu: Dacă primul pariu a fost plasat pe un meci care se încheie la ora 20:00, iar mai târziu pariezi pe un meci care se încheie la ora 19:30, va fi luat în calcul pentru rularea bonusului meciul care se încheie la ora 20:00.

Marele avantaj: primești bani înapoi fără condiții de rulaj!

Bonusul Pariu fără Risc îți returnează 50% din valoarea primului pariu, în limita a 300 de RON. Miza minimă care poate fi plasată este de numai 10 RON, iar cota minimă a biletului pariat trebuie să fie de 1,7.

Marele avantaj primești bani înapoi fără condiții de rulaj
Marele avantaj primești bani înapoi fără condiții de rulaj

Dacă pariul plasat este câștigător, bonusul este considerat finalizat și nu vei mai primi niciun ban. Dacă biletul este declarat necâștigător, 50% din miză îți va fi returnată în cont, în limita a 300 RON. Suma va fi alocată imediat, dar, spre deosebire de ofertele celorlalte case de pariuri online licențiate, nu există condiții de rulare.

Bonusul de bun venit de la Fortuna. Ce alte lucruri trebuie să știi

  • Bonusul de tip Pariu fără risc reprezintă un bonus de bun venit la Fortuna și se acordă o singură dată, atunci când îndeplinești condițiile minie de depunere.
  • Bonusul se acordă o singură dată per utilizator și poți plasa un singur pariu fără risc
  • Poți folosi doar bani reali pentru a plasa un pariu care să se califice pentru bonusul de bun venit.
  • Nu sunt luate în considerare pariurile pentru care s-a folosit opțiunea cashout.
  • Dacă meciul pe care ai plasat primul pariu este anulat, miza îți va fi înapoiată în contul de cash, iar bonusul este considerat încheiat.
  • Utilizatorii care au activat un bonus, fie el și bonusul de bun venit, nu mai pot activa alte bonusuri până la încheierea acestuia.

Ce găsești în oferta de pariuri sportive de la Fortuna

La Fortuna beneficiezi de una dintre cele mai complete oferte de pe internet în domeniul pariurilor sportive. Ai peste 230.000 de evenimente în fiecare an, iar la cele mai importante dintre ele ai peste 250 de cote de pariat. În plus, pe platforma online fortuna.ro poți urmări meciuri live online. În total, aproape 30.000 de meciuri pe an.

Ce găsești în oferta de pariuri sportive de la Fortuna

Fortuna mai vine în întâmpinarea clienților săi cu alte câteva promoții extrem de atractive. Zilnic vei avea parte de cote mărite la anumite pariuri. De asemenea, dacă ești client nou, poți descoperi în cont că ți-au fost acordate „multiplicatoare de cotă”. Ce înseamnă acest lucru? Pe lângă meciurile alese de tine, pe bilet vei mai descoperi încă o cotă de 1.50 sau 1.80 care este dată din start ca și câștigătoare.

Vorbind strict despre oferta de pariuri a celor de la Fortuna, trebuie să spun că nu îți va lipsi niciun meci important. De la duelurile din Liga 1 și Cupa României, până la meciurile tari din UEFA Champions League și UEFA Europa League, sau cele din campionatele din Vestul Europei, pe toate le vei regăsi în oferta Fortuna.  De asemenea, poți paria pe tenis, baschet, handbal sau volei, sporturi mai puțin mediatizate la noi, ca golf, polo, badminton sau floorball. De asemenea, din oferta Fortuna nu lipsesc nici pariuri speciale, pe politica, societate/divertisment sau e-sports.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -

Latest News

Proiect Andrei Dumitru vs. Betano. Hai să facem bani! Ce pariez azi, 16 octombrie 2019

Salutare, prieteni! Pentru luna octombrie m-am gândit să fac un challenge deosebit: Andrei Dumitru vs. Betano. Vreau să mă...

Biletul Zilei 16 octombrie 2019

Biletul Zilei de miercuri, 16 octombrie, conține două meciuri. Este vorba despre două jocuri din etapa intermediară a celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Cota 2 din 16 octombrie 2019. Două derbyuri din Liga 2

Biletul de cota 2 de miercuri, 16 octombrie 2019, conține două meciuri. Este vorba despre două derbyuri din cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc,...

Bilet goluri 15 octombrie 2019

Am ales cinci partide pentru biletul pe goluri de marti, 14.10.2019. Este vorba despre Elvetia - Irlanda, Grecia - Bosnia, Israel - Letonia, Azerbaijan...

Strategie pariuri pe goluri. Andrei Dumitru vs. Unibet. Ce pariez azi, 15 octombrie 2019

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis să încep această strategie la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -